Qui som?

El col·lectiu Galleda

A partir de la crisi per la Covid-19, la major part de les companyies catalanes que treballem les instal·lacions participatives, ens vam coordinar davant la necessitat compartida de visibilitzar una disciplina d’arts de carrer segura i socialment molt necessària. A partir d’aquestes trobades, va sorgir el desig d’enfortir els nostres llaços i potenciar els valors cooperatius davant dels competitius.

Galleda està format per companyies catalanes d’instal·lacions participatives, les seves productores i l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP). Juntes, sumen la concentració més important de propostes originals d’aquesta disciplina artística arreu del món.

Galleda vol treballar en benefici de la visibilització i l’impuls de tot el sector de les instal·lacions participatives d’autor, més enllà de les companyies que en formem part del col·lectiu.

EspectacleSpectacular

A EspectacleSpectacular ens dediquem a
la distribució, tant nacional com internacional, la promoció i el management de companyies d’instal·lacions participatives d’autor i entresorts. Acompanyem als artistes des que inicien una nova creació, fins que veiem l’obra girant arreu.

Tombs Creatius

Som una companyia d’arts de carrer que proposa instal·lacions participatives d’autor i espectacles vivencials amb el joc com a llenguatge de comunicació amb el públic. El nostre propòsit és generar espais i experiències que convidin a jugar per a mantenir despert l’infant que tothom portem a dins. Creiem en l’art com una espurna per encendre inquietuds, per sacsar les ments i per fer bategar els cors.

Katakrak

Katakrak es planteja com una plataforma de creació d’enginys participatius, insòlits i sostenibles. Amb els nostres muntatges proposem espais d’oci alternatius per ser compartits, creats amb consciencia i creativitat i, alhora, des d’on reivindicar les nostres places, parcs i carrers, com a espais comuns de convivència.

Stradactiva

Experiencias únicas que desafían y emocionan a públicos de todas las edades.
Stradactiva, creada en 2010 por Peppe Cannata, somos el engranaje que mueve la creación de las compañías, desde la programación del evento hasta la experimentación con el público.
Producimos y distribuimos compañías de artes escénicas con propuestas innovadoras como Tombs Creatius y A2manos. Acompañamos a los programadores en todo el proceso, con la garantía de nuestra experiencia.

La Maleta

Des de 2008, distribuïm espectacles i instal·lacions per a tots públics de companyies catalanes de carrer i circ, a nivell nacional i internacional.
Representem propostes amb ànima, que enamoren, sempre des del respecte i la responsabilitat de divertir i donar entreteniment de qualitat.

Cia. Peus de porc

Peus de Porc és la companyia on s’amaga Xesco Quadras per combinar dues de les seves grans passions, les arts escèniques i la enginyeria. Una proposta per unir els engranatges, les politges i els pistons amb el món dels titelles, les instal·lacions i els EntreSorts.

L'Avalot

L’Avalot és una companyia de teatre de carrer que el 31 de desembre de 1985 posa davant del públic el seu primer espectacle i des de llavors treballem de manera continuada i professional. Hem fet incursions en el teatre de sala, el circ, les instal·lacions, la publicitat, l’escenografia, la producció, però sempre hem tornat a allò amb el que més ens identifiquem: el teatre de carrer, tant de gran format, amb pirotècnia i grans elements com en petits espectacles relacionats amb les arts del firaire.

El Pajaro Jocs

Després d’un llarg recorregut investigant i creant, dissenyant i construint, inventant i imaginant material didàctic infantil, sota el nom de “El Pájaro Carpintero”, un bon dia va sorgir l’oportunitat de fer un intercanvi muntant la instal·lació d’un espai infantil de joc. Després de la gratificant experiència se’m va obrir un món nou, el de les instal·lacions de joc de carrer. Va ser així com vaig començar a interessar-me en aquests nous material de gran format i vaig començar a dissenyar, no només peces noves, sinó nous espais de joc.

Galiot

Portem des de l’any 1994 dedicats al món dels titelles. a l’any 2010 paral.lelament als espectacles titellaires varem començar a crear les nostres instal.lacions dedicades a l’art dels titelles i actualment ja tenim 4 produccions de gran format que han pogut participar en grans festivals i esdeveniments culturals. Totes elles segueixen un mateix estil de construcció amb fusta i ferro reciclat i creant una estètica de fira antiga d’època.

Toc de fusta

Toc de Fusta és una companyia creadora d’instal·lacions de carrer lliures i interactives, que persegueix despertar la curiositat del públic amb els seus autòmats de gran format i un seguit de jocs mecànics per a totes les edats en la seva producció ‘Els Amics d’en Crusó’. A ‘l’atelier’, l’altra instal·lació de la companyia, s’invita el públic a descobrir una fusteria on les eines funcionen a través del joc.

Itinerània

Reivindicant el carrer com a lloc de trobada, Itinerània practica la intervenció efímera y festiva de l’espai públic. Les seves creacions, instal·lacions construides bàsicament amb ferro i fusta, són estructures senzilles y artilugis de mecànica bàsica a la vista. Una proposta marcadament participativa que desperta la curiositat dels participants de totes les edats.

Companyia Toti Toronell

Podia haver nascut ros, però vaig néixer moreno, podia haver nascut nena però vaig néixer nen, podia haver nascut abans, però vaig néixer després, podia haver nascut blanc, però com tothom, vaig néixer a tot color. I aquí comença tot, aprenent a viure a tot color! Descobrint tonalitats de vida i buscant els colors que s’amaguen dins les coses transparents.

Circ de les Musaranyes

El circ de les musaranyes som una companyia molt inquieta que des del 2000 ens dediquem a la formació amb instal·lacions participatives, físiques i mentals, amb una mirada al reciclatge i a donar altres vides a les coses.
També tenim espectacles propis i gestionem alguna programació com el circ llunar.

Apikipala

Apikipala és un projecte de creació d’instal·lacions interactives de carrer liderat per Albert Mascuñano i Alfred Borràs, artesans del ferro i de la fusta respectivament, que compta amb la col·laboració de diferents artistes plàstics,

Associació de Companyies Professionals d'Arts Escèniques per a Tots els Públics

La TTP, Associació de Companyies Professionals d’Arts Escèniques per a Tots els Públics, neix a l’any 2000 amb l’objectiu de dignificar, vetllar i visibilitzar les arts escèniques i de carrer per infants i joves. Actualment som més de 70 socis: companyies professionals catalanes de teatre, arts de carrer, dansa, pallassos, instal·lacions, música, titelles i altres disciplines. Treballem plegades per dignificar les arts en viu, sense importar l’edat del seu públic.